TACO'S & TEQUILA

TACO'S & TEQUILA Lekker en snel!!

order food online

Recentreview


4 stars out of 32 reviews
16 May 2021 at 19:49 Heerlijke vegetarische taco’s met superverse vulling
11 May 2021 at 21:12 Heerlijk smaakvol eten. Verse ingrediënten. Niet super warm maar ja bezorgpunt lag dan ook op 15 min rijden vanaf het restaurant.
8 May 2021 at 14:13 Ik bestel hier voorlopig niet meer. Het is echt super lekker eten, maar de laatste paar keer kregen we een foute levering: gerechten die we niet hadden besteld.
18 Apr 2021 at 20:05 Really yummy and fresh tasting tacos/salsas. Authentic flavours.
13 Apr 2021 at 8:31 Great burrito!
12 Apr 2021 at 7:58 Het zag er heerlijk uit toen we het uit de box haalde. Helaas was het bijna allemaal Koud en taai. Op 1 taco zat nog het plastic om het worstje. Ik denk een goed restaurant om te gaan eten maar qua bezorgen was het niet goed.
27 Mar 2021 at 21:11 Verkeerde drankje geleverd, niet gereageerd op verzoek voor ander tortilla’s
25 Mar 2021 at 9:48 Burritos were nice but the delivery took much longer than first shown and it kept adding minutes to the delivery time every time I look at the tracking.
11 Mar 2021 at 12:54 Verrukkelijk!! Wel valt op te merken dat begrijpelijkerwijs de gewone taco’s veel rijker zijn belegd dan de taco’s in het dinnermenu.
7 Mar 2021 at 23:05 One item was missing
21 Feb 2021 at 17:55 Super lekkere taco’s, nacho’s & quesadilla’s
18 Feb 2021 at 16:08 Amazing food! Quesedillas were yummy!